VIDEOBLOGG - Våldäkt

Taggar: alkohol, blogg, död, eriiza, hjälp, höteborg, vin, vinna, vinst, väska depression ångest brand lägenhet lågor väska, våldtäckt, våldtäkt, ångest,
Bloglovin
Här är en videoblogg..
 
Orkar inte säga allt i ord...
 
Men ni förstår.. Våldäkt..
 


Fyfan för människor! Du ska inte anklaga dig själv för detta, DU har inte gjort något fel. Det är han som har gjort fel och det är synd att du inte har något namn, kanske kan du på något sätt ta reda på det, vad vet jag... Någon du var ut med kanske vet vem det är eller vet någon som vet vem han är....
Han ska iallafall anmälas!

2013-09-26 // 21:49:18

Åh herregud.. Fick så ont i hjärtat när jag såg detta, älskade vännen... Fyfan vad ruttet gjort av honom, tycker verkligen inte att du ska "skylla dig själv" för du har inte gjort något fel. Det var bra att du sparkade ut honom, heja dig som stod på dig! Alltså, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag hade kramat om dig om jag kunnat nu.

2013-09-26 // 22:50:43

fyfan!!! detta gjorde ont i hjärtat att höra. jag har varit med om exakt samma sak :( du har blivit utsatt för en våldtäkt. jösses... nu vill jag verkligen bara vara där hos dig och hålla om dig. krama dig! nej usch jag får tårar i ögonen. hoppas du mår okey.. fast jag vet att man inte gör det men ja.. du förstår.. kram kram kram <3<3

2013-09-27 // 08:30:52

vilka hemska människor det finns... hoppas du vet att det verkligen inte var ditt fel!! och hoppas att han åker fast någon gång!

2013-09-27 // 09:09:07

du är söt <3

2013-09-27 // 10:22:25

Eriiza, du ska veta att det alltid finns folk (i såna här fall oftast män) som tror sina egna historier när de pratar på i ren desperation för de kan inte fejsa vad de har gjort/gör. vadå skylla dig själv? du bad väl inte ett pucko följa dig med och vara ett as mot dig?
jag har varit med om liknande och minns inte namn heller, hade gärna velat anmäla så här med facit i hand men allt var så suddigt och mitt egna tidsperspektiv då var inte det bästa precis som du beskriver
största kramen på dig

2013-09-27 // 12:01:44

Sv: Det är viktigt att slippa bära på det själv, det är bra att du vågar prata om det också, tycker jag.

2013-09-27 // 13:14:16

Det är INTE ditt fel gumman!!
du har absolut inte gjort nått fel!!
de är han som e sjuk!!!

massa kramar <3

2013-09-27 // 13:17:45

SV: tack så mycket :) du är fin du också <3

Jag mår lite sådär. det är inte värst. men jag sover lite dåligt om nätterna, och humöret åker berg och dal bana.. vad betyder disträ?

du är stark. när samma sak hände mej så bröt jag ihop totalt efter ett tag.. blev inlagd på sjukhus (psyk) och ja...

2013-09-27 // 13:23:42

SV: minns inte vad ppi stod för. men det är iallafall så att jag och min familj går på några möten där vi går igenom vad min sjukdom (schizofreni) innebär och hur mina familjemedlemmar kan stötta mig på bästa sätt. ganska givande har det varit!

att jag är lite disträ kan absolut stämma. såg nu själv på videon att jag ser lite "borta" ut. som du säger.. jag är inte riktigt där. mina ögon ser rätt döda ut, och jag kan inte riktigt le... gjorde några små försök..

du verkar inte ha det lätt gumman. ta hand om dig. och tillåt dig själv känna. om du bara flyr kan kanske fallet som kommer sedan slå ganska hårt som för mig. jag tryckte undan händelsen ett bra tag men slaget blev hårt. tror det kan vara bra att släppa fram känslorna nu i tidigt skede så det blir mindre doser åt gången istället för jättesmällen senare. förstår du? kram <3

2013-09-27 // 13:56:09

<3

du ska absolut inte anklaga dig själv. det är den äckliga grisen som har gjort fel - så fruktansvärt fel. jag finner inga ord, vet inte vad jag ska skriva. men tusen styrkekramar! <3 <3 <3

2013-09-27 // 14:31:16

Jävla vider det finns i den här världen... fy fan! Jag stämmer in med de andra, anklaga INTE dig själv.

<3

2013-09-27 // 16:36:26

för det första ska du verkligen inte lägga skulden på dig själv att han har sex med dig när du sover. du har inget att be om ursäkt för. för det andra så tycker jag du är grymt stark som berättar om det!

sv:

2013-09-27 // 21:41:40

1a! Be aldrig, ALDRIG om ursäkt för en sån här sak! Det är absolut ingenting som du ska lägga på dig själv, absolut inte! Det är klart, självklart mer sagt att du kan och ska berätta det, få det ur dig.

2a: Ja fick en klump i bröstet av att höra detta... Finner inga ord för den...Den... Den där avskummet...

2013-09-29 // 20:20:55

Visst att det var du som drog hem honom så det är ju en sak men det är inte ditt egna fel vad han gör. Jag menar är man däckad/sover så märker ju man det på den andra personen. Så det är inte ditt fel vad han har gjort. Det är inte dina handlingar utan det är hans och det är han som ska stå till svars för dom och inte du.
Vet hur det är att man anklagar sig själv men det är verkligen inte ditt fel. Visst inte bra att ha sådant självskadebeteende men som sagt det var inte du som våldtog utan det var ju han för det spelar ingen roll att du bjöd hem honom och att ni hade haft sex innan.
För säger man sluta och ligger däckad/sover så har han ingen rätt och bara för man sagt ja en gång betyder det inte att det är fritt fram en andra gång och speciellt inte när du sa till honom.
Jag blir så arg, ledsen när jag läser sådant här. Vad fan är det med människor egentligen? Jag förstår verkligen inte. Aarhg blir så förbannad.

ta hand om dig. Många kramar!

2013-10-01 // 20:23:23

Fy fan! Skyll inte på dig själv, det är inte ditt fel! Han borde verkligen märkt att du sov!! Det e ju en stor skillnad på att sova och vara vaken!!! Hoppas verkligen du kan släppa på att du får skylla dig själv, för det var inte ditt fel! Styrke kramar!

2013-10-04 // 16:54:17

Det är absolut inte ditt fel gumman!
Styrkekramar <3

2013-10-05 // 21:59:24

Blev berörd av så många fina, stöttande ord du fått här. Också jag har varit med om samma sak..
Jag anmälde killen, men lade senare ner anmälan för att jag inte klarade pressen, folk som var ute efter mig, ringde mig och ville hitta mig (hans kompisar). Jag ville bara glömma och gå vidare. Idag ångrar jag till viss del att jag lade ner anmälan, men vet att jag aldrig hade orkat mig igenom det hela. Det har nu gått 2 år sedan det hände och idag känns det lättare, men det gör fortfarande ont. Jag har iaf kommit en lång bit på vägen att sluta känna skam och skuld, har insett att ingenting var mitt fel! Och jag hoppas verkligen att du också inser det!
Idag är jag mest av allt arg. Arg för att sånt här händer överallt i världen varenda dag! Arg för att samhället får oss tjejer att lägga skuld på oss själva! Puh, nu har jag fått ur mig detta och det kändes bra. Ge aldrig upp och om du över huvud taget, en liten smula, anklagar dig själv, så SLUTA MED DET NU!! <3

2013-10-16 // 20:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback