Inte psykterapi !

Taggar:
Bloglovin
Gaaah, jag blir så otroligt irriterad på alla som bloggar om deras 'psykiska ohälsa'.
Men för i helvete, alla mår inte bra, deal with it !
Men varför skall man lägga upp det på en blogg så att alla skall kunna kommentera om hur mycket de personerna INTE skall dö, inte får försvinna and so on ?
Ärligt talat, skaffa en psykolog, blogg är inte en annan sorts psykoterapi !!!!!!!!!
Ju förr ni inser detta ju snarare ni kanske skaffar er vänskap ?




Ännu en sak, om ni nu skall skriva att ni är så trötta på livet och vill dö, gör det då ! Ingen orkar 'trösta' någon i evigheter när han/hon inte ens vill dö, utan bara få bekräftelse om at något out there bryr sig !!! Jag mår väll kanske inte heller bäst, men det är inget folk behöver läsa om, hur jag mår, varför, vad jag gör åt det. Det är bara min och kanske minavänners ensak, inte hela jävla världens på ett skitit blogg !!!!!!!!



Jag mår väll kanske inte heller bäst, men det är inget folk behöver läsa om, hur jag mår, varför, vad jag gör åt det. Det är bara min och kanske minavänners ensak, inte hela jävla världens på ett skitit blogg !!!!!!!!


jag tror nog att folk som skriver om att må psykiskt dåligt delvis gör det för att de behöver någonstans att skriva av sig på, inte för att få sympati från andra (även om det säkert finns vissa som gör det endast av den anledningen, och det märks ganska tydligt när någon gör detta), och de seriösa får säkert hjälp av en psykolog från ett annat håll också.

2008-10-30 // 02:14:16

hehe, lite ironiskt att du startar din "psykblogg" med ett "jag-är-emot-psykbloggar-inlägg"



Förövrigt så skriver man oftast i en blogg just för att få skriva av sig och få kontakt med andra utifrån. Det kan vara nyttigt att byta erfarenheter med varandra. Man kan inte prata med sina vänner om allt, man kanske är rädd att skada dem t.ex.



Sorry att jag är lite sen, hitta din blogg och är inte emot dig personligen, men det var bara lite förbuffande att läsa delar av den och sen upptäcka de första inlägge..

2011-11-30 // 19:27:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback