Mår verkligen skit..

Taggar: blogg, bostad, bostadslös, den bleka skuggan, eriiza, film, fotografering, henrick rangsjö, koreografi, skövde, skövde film och teater, trött, veckans blogg, väska depression ångest brand lägenhet lågor väska,
Bloglovin
Fy, känns som att jag försvinner..
 
Ångesten är på mig igen.
Allt är bara för mycket.
Jobben är jag glad över, så där ligger inte problemet.
Problemet ligger vid lägenheten.
Äter som en galning, allt är skevt..
 
Måste flytta ut 1:a december, men var?
 
Har fortfarande inte funnit något, vet ej var jag skall ta vägen.
Både fysiskt och mentalt.
 
På söndag skall jag återigen till Skövde.
Inte i mån av att skådespela, utan för att vara koreograf.
Planera schema etc.
 
Vad har ni för planer?
 
Och hur mår ni?
 
 


Usch, vad trist att du mår så dåligt ): Jag håller alla tummar jag har för att det ska lösa sig för dig, det finns ju fortfarande tid kvar! Ta hand om dig <3

2013-09-26 // 14:09:20

Förstår din stress när det gäller boendet. Har själv erfarenhet av att sitta i den sitsen. Men jag var ensamstående med Robin då och socialförvaltningen ingrep och hjälpte mig med en tillfällig lägenhet. Knasigt nog hann jag inte flytta in i den lägenheten, för vips så var en lägenhet ledig som jag flyttade in i två veckor senare och där bor jag fortfarande. Kanske du kan hitta en lägenhet som hyr ut i andra hand? FAN, jag skulle gärna vilja hjälpa dig, men vet i katten hur!

2013-09-26 // 17:52:29

Men gumman .. Önskar så jag kunde ge dig ett hem!

2013-09-26 // 18:00:45

Nejmen usch! Måste vara jättejobbigt! Och soss fattar inte att du blir på gatan om de inte fixar lägenhet? Kommer alla dina grejer också behövas flyttas sammtidigt? Dock ingen nyhet att soss är kalla robotar som gör allt för att bli av med sina "klienter".. Finns det ingen vind eller "lokal"-plats där man under en krisperiod kan ha sina saker? Har du kollat med inneboende-sökningar på blocket och sådant? kanske couch surfing?
Hoppas det löser sig!

Känner med dig! Jag och mor är alltid titt som tett och snuddar gränsen för hemlöshet pga att soss vägrar att vi ska ha våran lägenhet eftersom att den är "för stor". Och de ibland ärligt talat skiter i att det kanske är svårt att hitta en lägenhet bara sådär "inom en månad, sedan tar vi bort bidraget" snacka om att det förminskar möjligheten till annan lägenhet då man följden skulle bli kronofogden efter plötsliga avslag från "fina" soss.

2013-09-26 // 19:30:56

Usch vad jobbigt du måste va det nu! hoppas verkligen att det blir bättre! har faktiskt en flaska bio-oil hemma, tycker inte att den funkar super bra men kanske efter ett tag till! men huden blir otroligt mjukt av den ;)

2013-09-26 // 20:50:32

Tråkigt att höra att du mår så dåligt. Om jag kunde så skulle jag mer än gärna hjälpa dig, men jag sitter hjälplös i en soc-lägenhet i skåne.

2013-10-02 // 20:20:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback