Bilder man tar när man går till psyk

Taggar:
Bloglovin
Var och talade med min kontaktperson på Psyk precis.
Vi pratade mycket om DBT och mina mat-problem.
Blir galen på dem, jag vill ha bort ätstörningen ur huvudet,
men samtidigt vill jag ha kvar det, då jag gått upp 9kg (!!!!!!)
och vill ha bort dem.

Hoppas på att få börja med Fluoxetinet snart igen, helvetes massa
biverkningar
, men det betyder oftast att då har den en positiv effekt
efter biverknings-veckorna.


Och veckans DBT-"läxa" är att göra EN SAK I TAGET.
Fokusera på det man gör, och BARA göra det,
inte tänka på allt man skall göra sedan, eller vem man måste ringa etc.
Och det är galet svårt!

Hur ser er dag ut?


eriiza foto vägg piller garn stenar växter träd tabletter ångest borderline dbt ätstörning anorexi bulimi rakblad suicid
eriiza foto vägg piller garn stenar växter träd tabletter ångest borderline dbt ätstörning anorexi bulimi rakblad suicid
eriiza foto vägg piller garn stenar växter träd tabletter ångest borderline dbt ätstörning anorexi bulimi rakblad suicid
eriiza foto vägg piller garn stenar växter träd tabletter ångest borderline dbt ätstörning anorexi bulimi rakblad suicid
eriiza foto vägg piller garn stenar växter träd tabletter ångest borderline dbt ätstörning anorexi bulimi rakblad suicid
eriiza foto vägg piller garn stenar växter träd tabletter ångest borderline dbt ätstörning anorexi bulimi rakblad suicid


oj 9 kg, din stackare :( jag tycker 3 kg är mycket, men då är det ju synd om dig :( Hoppas att du får en bra dag ändå :D!

2011-11-07 // 12:56:32

Där är felet. Inte konstigt att människor blir sjukare när alla pengar vården får går till bonussystem för cheferna. De manliga cheferna.



Ingen att träffa över dagen eller så?



Möten på ät. Träffa lite vänner om jag orkar. Det är väl allt. Vad gör du idag?

kramar

2011-11-07 // 13:09:00

Jag har varit på sjukgymnastik och har äntligen börjat vänja mig lite vid det.



Hur går DBT:n?



Kram

2011-11-07 // 13:11:04

Det är sjukt svårt, jag som oftast gör fyra saker samtidigt :/



Snygga bilder förresten! :)

2011-11-07 // 13:36:51

det var mest så i början att man liksom klandra sig själv. alltså mycket frågor om vad man kunde gjort och inte gjort liksom men dom frågorna släpper allt mer och mer. ja, lite terapeutiskt var det faktiskt. men dock har jag ofta hållt min historia inne, för att folk ofta tyckt man vart dum i huvudet liksom. i min släkt på morsans sida så är det liksom tabu att ha problem, dock är inte min morsa så, som tur är.

2011-11-07 // 13:49:12

sv: undersköterska, inte sjuksköterska! :)

2011-11-07 // 13:53:36

Det var jätte fina bilder ju ! :D



Ja det är lite skönt. :) Men har dom bara när jag har skoldagar typ :)

Okej, ah jag läste ju Multimedia så kan det där, iaf lite sitter kvar i skallen :)

Men man lär sig :D

2011-11-07 // 13:59:50

Just idag blev det Prednisolon, tror jag att det stavas :P



Jo, det är ju så.. Det är ju allt eller inget för mig.

Det blev ju så att jag drack varje dag.. Till frukost, lunch och middag och därimellan... Så efter många om och men och sånt så blev det alkoholfritt för mig.

2011-11-07 // 14:04:19

exakt. man får inte må dåligt liksom, det är fel att må dåligt i själen. man kan bara må dåligt när man är feber-sjuk, ungefär känns så känns det som när man förklarar hur man har det. men har valt att inte öppna käften inför dom. liksom min egna mormor stack när jag mådde som dåligast. till och med farsans kompis ringde mer än hon. men sen tror jag det är så att den gamla genarationer inte riktigt vet hur dom ska bete sig, men det är ingen ursäkt till att göra så.

2011-11-07 // 14:06:18

Kan väl inte säga att jag inte forfarande tycker illa om att gå till tandläkaren men det gick mycket bättre att när man gick till någon som har vana av att arbeta med sådana som har tandläkarskräck. De tog det mycket lugnar och försiktigare och man fick lustgas och hörlurar med musik och så där så det var lättare att slappna av.

2011-11-07 // 14:07:42

Sv: Ja, de där pore stripsen är riktigt bra :) Den drar ut väldigt mycket ur porerna. Ser riktigt äckligt ut när man kollar på dem efteråt. Man fattar liksom inte att allt det har varit i/på ens egen näsa :P



Det där med att göra en sak i taget är jävligt klokt! Samma råt fick jag av min första psykolog.

2011-11-07 // 15:29:31

Åh, vilka underbara foton:) Verkligen jättefina.



Idag har jag varit i skolan, handlat och försökt få tag på min handläggare på försäkringskassan, utan resultat:/

2011-11-07 // 15:52:03

Vilka underbart vackra bilder!!:) de var verkligen helt magiska.



Men du, tänk på att du faktiskt inte behöver äs för att gå ned. Om du är frisk kan du hålla positiv viktkoll, men det kan ta några åt innan du är stark nog. Jag hade baragåupp-kroppen två-tre år innan jag började träna och forma:) så nu är jag supernöjd!

2011-11-07 // 16:34:45

sv: jag köpte mina på Gekås i Ullared, annars så går det att beställa från hemsidan antar jag :)



http://www.montagnejeunesse.com/face-care/nose



2011-11-07 // 17:20:45

Jadu.. Försökte väl komma bort från verkligheten helt enkelt... Så det blev alkohol och smärtstillande för mig... Så man kunde kanske klara av dagen.

2011-11-07 // 17:36:54

Nej det är jättetråkigt att man själv måste ta reda på sådant

2011-11-07 // 18:33:13

Nja, problem skulle jag väl inte kalla det. Men eftersom att jag började studera igen i september så är jag inte längre (efter denna månad) berättigad till min aktivitetsersättning. Och nu skulle jag ringa denna vecka och berätta hur det går, och om jag ska fortsätta studera = min aktivitetsersättning avskrivs. Vad som sker sen är dock osäkert, får då står jag utan pengar. Får väl gå till socialen.

2011-11-07 // 19:37:00

Jag tycker att bilderna blev jättefina!



Svar: Tack kära du. Nä, men jag hör iallafall, och försöker att lyssna..

2011-11-07 // 19:52:34

Va gärna med i min tävling där du kan vinna valfritt smycke: http://nightmarecandyy.blogg.se/2011/october/tavling-vinn-valfritt-smycke-fran-angelicash.html#comment

2011-11-07 // 20:11:12

Tack så mycket ! :D



Ja precis :D Ja det är väldigt lärorikt :)



Vad har du gjort idag då ? :)

2011-11-07 // 22:00:13

Jaså då tycker jag verkligen att du ska kolla på The Real L Word, man blir ju helt lycklig av att bara se skiten! ;) nä men den är skitbra!



Ja jag vet inte riktigt hur jag ska beté mig nu när man har så mycket känslor som bara snurrar i hela kroppen.. :( jag kommer aldrig mer att få prata med dom mer eller nåt.. Känns helt fel.. Tankarna går till dom vareviga sekund.. :( ♥



Fluoxetin käkar jag med och den tycker jag funkar skitbra mot mitt "äckliga" mående! Sen har jag en till och just dom 2 funkar så bra tillsammans, iaf för mig då :)

2011-11-08 // 01:41:44

Sv: Blir tokig på mig själv, antingen är jag svart eller vit. Antingen eller :/

Och det är så svårt att sänka kraven på min

prestation. Som jag har haft den hög väääldigt länge.

Men det är sånt man få träna på, antar jag :/



Det är galet svårt, verkligen. Vi får se om

vi två lyckas någon gång :)



Samhället är så, orättvist :(

Att det ska vara så jävla svårt.

Men de har inte tänkt på en sak, istället för att hjälpa de som har de svårt i tidigt skedde skulle de spara pengar på, som är så viktigt för dem.

Utan istället väntar de, och som i mitt fall så betalar de sjukt mycket för att jag ska

bo här på träningsboendet.



Jag håller tummarna för dig!

2011-11-08 // 07:53:28

Får du bort ätstörningen så kanske du kan börja äta mer "normalt" och gå ner dem mer långsiktigt även om tanken känns skrämmande. Jag kämpar med samma tankar! Man vill släppa dem men de är ändå en trygghet.

2011-11-10 // 07:55:30

Jag gillar verkligen dessa bilder, speciellt de två första. Tråkigt att du känner att allt med maten är bortom din kontroll. :/ Förstår också den jobbiga känslan över att inse att man gått upp i vikt. Få blir väl glada över det (såvida man inte har komplex över smalhet), men det är ännu värre om man lider av äs. Jag gick upp närmare 30 kilo p.g.a. medicin under 2009. Har fortfarande kvar 7 av dessa kilon och det suger. Ibland vill jag bara stoppa fingrarna i halsen och spy upp all mat, precis som förut. Jag vet ju att jag skulle ha lättare att bli smal då. Om jag svälte vissa dagar och spydde upp allt överskott (även om man bara får upp max hälften av kalorierna genom att spy, skulle det betyda mycket för mig). Men jag vet också att jag skulle må så otroligt dåligt både fysiskt och psykiskt av att leva så. Jag hoppas därför att jag kan hålla mig ifrån den livsstilen, även om det river och sliter i mig ibland och hela kroppen liksom kräver att maten ska upp. Det värsta är ju när man hetsäter sådant som inte ens är onyttigt, utan faktiskt mat. Ska man aldrig ha mat hemma, eller? Funkar ju inte så. :/

2011-11-10 // 16:43:48

Det var Seroquel som fick mig att gå upp så mycket. Usch, det var inte roligt. Dessutom blev jag sjukt seg och trött av dem och det var verkligen inget som gick över efter några veckor, som fallet oftast är med SSRI.



Hoppas du på att gå ner i vikt med Fluoxetin? Jag upplever att den medicinen hade stor effekt på min hetsätning och därmed även min vikt. Ibland överväger jag att börja med den igen för att slippa dessa hetsätningsattacker som jag får ibland, men jag mådde tyvärr ganska dåligt i övrigt av medicinen. Eller snarare... jag mådde inte så mycket alls. Jag blev väldigt känslofattig av medicinen och det var verkligen ingen höjdare. Kunde knappt känna kärlek, ilska, sorg. Därför bytte jag till Sertralin (tog inte SSRI enbart mot hetsätning utan även mot depressiva symtom, panikångest och social fobi). Nu hoppas jag på att terapeutisk behandling ska hjälpa mot min hetsätning istället.



Hur som helst, hoppas att Fluoxetin kommer fungera bra för dig, vad än du tänkt att ta det för (eller mot, kanske man ska säga).

2011-11-15 // 02:43:32

Hej!

Jag äter också fluoxetin. jag har haft psykoser och legat inne påpsyket fyra gånger.

Jag fick psykosmedicin förut som jag gick upp 20 kg i vikt av. inte kul. Så nu väger jag 73 kg vägde 52 kg innan så jag känner mig stor.

Trevlig blogg, kommer nog att kika in här snart igen.

2012-02-21 // 13:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback